Ons team

Wat u ook zoekt we helpen u graag bij het vinden van een sieraad dat helemaal bij u past.

Om onze collectie voortdurend te blijven verfijnen reizen wij veel. Hierdoor vindt u in onze winkel naast toonaangevende ontwerpers tevens ontwerpen van nog onbekende kunstenaars.

Wilt u een sieraad naar eigen ontwerp dan is dat ook mogelijk.

Een sieraad dat veel betekenis voor u heeft kan gerestaureerd of getransformeerd worden. Wij kunnen u hierbij adviseren en denken graag met u mee.

Christianne Dings
Yvonne
Clare
Esther
Louise
Patricia
Christianne Dings komt uit een juweliersfamilie en is letterlijk opgegroeid in het vak. Na de juweliersopleiding in Schoonhoven heeft zij gewerkt in Idar-Oberstein, Londen en Parijs. Daarna heeft ze de internationale opleiding voor juweliers in Lausanne gevolgd. Christianne is juwelier en gemmologe (edelsteenkundige).

Na jarenlange ervaring in het diamantairs- en juweliersvak opende Christianne in 1997 haar zaak aan de Haagse Frederik Hendriklaan. Een winkel met een geheel eigen sfeer en een steeds vernieuwende en opvallende collectie.

Voor haar is het belangrijk dat het sieraad past bij de sfeer en uitstraling van degene die het sieraad draagt.
Yvonne kwam ooit als klant binnenlopen bij Christianne Dings. Inmiddels maakt ze al meer dan zeventien jaar deel uit van het team.

Yvonne is een goede adviseur vanwege haar uitstekende gevoel voor kleuren, combinaties en trends.
Clare heeft een passie voor parels en edelstenen. Ze creëert de prachtigste colliers en armbanden. Ieder stuk is uniek en kan speciaal voor u gemaakt worden in de door u gewenste kleur en samenstelling.

Clare werkt sinds tien jaar bij Christianne Dings en is goudsmid en gemmologe.
Esther
Louise
Patricia
 
Christianne Dings Yvonne Clare Esther Louise Patricia